dark playwhite play
S
P
E
l
-
r
e
g
e
l
s  -

Contact

Wij waarderen een open communicatie met onze klanten en verwelkomen alle feedback, vragen en suggesties. Onze contactpagina is ontworpen om u meerdere manieren te bieden om in contact te komen met ons team, zodat we u op alle mogelijke manieren kunnen helpen.
Als u vragen heeft over onze producten of diensten, hulp nodig heeft bij een bestelling of gewoon uw mening met ons wilt delen, zijn wij er om naar u te luisteren en u te ondersteunen. Ons klantenserviceteam is toegewijd om uitstekende hulp te bieden en eventuele problemen op te lossen.
U kunt ons bereiken via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Onze deskundige vertegenwoordigers staan ​​klaar om uw zorgen weg te nemen en u op een snelle en professionele manier te voorzien van de informatie die u nodig heeft.Uw feedback is waardevol voor ons, omdat het ons helpt onze producten en diensten te verbeteren om beter aan uw behoeften te voldoen. We nemen alle opmerkingen en suggesties serieus en gebruiken ze om de nodige aanpassingen door te voeren voor een betere klantervaring.
Wij streven ernaar om sterke relaties met onze klanten op te bouwen en streven ernaar om uw verwachtingen bij elke interactie te overtreffen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons.Bedankt dat u overweegt contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u op alle mogelijke manieren te helpen. Uw feedback is belangrijk voor ons en we zijn er om u te helpen met al uw vragen of opmerkingen.

Num. 1 Promoters!

test image promotorz

Hoofdkantoor

MediaBirdie B.V.


Keurenplein 41, Unit A0901


1069 CD, Amsterdam

Kvk: 78686369


Btw nummer: NL8614.94.416B01

info@promotorz.nl

020-308 6004

Dankjewel! Jou bericht is nu verzonden!
Oeps iets is verkeerd gegaan bij het aanmelden.